Intet varer evigt

TW-Blog-FenderBas

Torben Westergaard's Fender Bas

Alt er i bevægelse; intet forbliver det samme.

Hverken jeg, en spritny 2016 Tesla Model X – eller min gamle Fender bas på billedet ovenfor.

Vi forandrer os alle. Langsomt. Uafvendeligt.
Over tid vender vi med sikkerhed tilbage til de grundsubstanser, vi kom fra. Hvis perspektivet er stort nok, er alt noget, der opstår, er og forsvinder.

Det samme gør sig, i min erfaring, gældende for musik. Toner kommer ind i verden, bevæger sig fremad, opad, danner form, svinger lystigt op mod himmelen, daler yndefuldt ned, ligger sig til rette og er ikke mere.

Det er fascinerende at opleve – og et privilegie at få lov at arbejde med. Små miniatureprocesser, der afspejler en større sammenhæng: at intet varer evigt og på samme tid kan fremstå meningsfyldt, mens det – eller vi – passerer forbi. Som, for mig, fx. en 2016 Tesla Model X eller min elskede bas.

Hvad passerer forbi dig? Hvad er det, du passerer forbi?

Save

Save

Save

Save

Save

Save