I dag bryder en shitstorm løs

Fuck Ness Uhyret cover

For nogle år siden mødte Andrea og jeg hinanden i forbindelse med en koncert, hvor en del af musikken var fra Astor Piazzollas tangoopera Mariá de Buenos Aires. Det er jo på flere måder vild musik og i forlængelse deraf, begyndte vi at diskutere, om man kunne komponere musik med dansk tekst, hvor det tekstlige univers var lige så direkte kommunikerende, som tangotekster oftest er. Her pakkes tingene ikke ind: når man er glad, er man meget glad. Når man er vred, er man meget vred.

For at gøre dette havde vi brug for én, der kunne piske en stemning op på tekstsiden. Valget faldt på Ursula, der, udover sin lyrikvirksomhed, allerede havde skrevet tekster til en række musikdramatiske værker. Andrea og jeg bestilte tekster om vrede. Ikke på den finurlige eller underfundige måde, som tekster ofte kan være på dansk, men noget råt for usødet. Det fik vi!

De tre sange, der er starten på en kommende musikdramatisk forestilling, hedder: Ingen Fucking Ting, Vreden Jeg Har Til Dig og Moderne Vrede. De er ikke for sarte sjæle – eller måske er det netop det, de er. Det er jo kun dig, der kan fortælle os det!

Musikken kan købes på iTunes og streames på Tidal, Spotify, Google Play, Deezer, mv.

PS.  Det er med en vis stolthed, at projektet har modtaget nedenstående æresbevisning fra iTunes.

images-duckduckgo-com

Leave a Reply