Faglige udviklingsdage på Musikskoler

På Center Kvintus´ Pædagogiske Dag 22. august 2017 holdt Torben Westergaard et meget inspirerende og personligt oplæg om pædagogisk professionalitet. Torbens baggrund som bassist, komponist og ikke mindst som erfaren musikpædagog med en solid teoretisk ballast gav oplægget ekstra høj troværdighed. Jeg kan hermed give Torben Westergaard min bedste anbefalinger.

Tormod Vinsand, Musikskoleleder Rødovre

Center Kvintus er et samarbejde mellem de kommunale musikskoler i Rødovre, Tårnby, Dragør, Frederiksberg og Købehavn.

Vi har af flere omgange haft besøg af Torben Westergaard til vores fælles faglige udviklingsmøder på Vallensbæk Musikskole. Torben har været rigtig god til at få hele lærergruppen til at reflektere hver for sig og i fællesskab over de pædagogiske og didaktiske udfordringer, som vi står med i vores hverdagspraksis. Torben formår at skabe en god atmosfære i rummet, en god relation til den enkelte og samtidig bragt teori tæt på praksis.

Jens Seneberg Nielsen, Musikskoleleder Vallensbæk Musikskole

Leave a Reply