Sommeren summede . . .

The Walkers (Japan), 2019 vol. 57

Torben synger for børn, perfekt til Reiwa (her refereres til den nye kejserperiode).

“Sidst præsenterede vi “Heart Tunes” som et album, hvor den danske bassist Toben Westergaard indtager nyt land – og her gør han det på ny. “Kirsebærsne” er et album der henvender sig til 3-10 årige og deres forældre. Den i Danmark kendte børnelitteraturforfatter Tina Sakura Bestle har forfattet sangteksterne, som Torben fortolker hjertevarmt. Lydbilledet har rod i dansk og svensk folkemusik med en jazzet fornemmelse, og Torbens sangstemme er virkelig god. Albummet passer perfekt til skiftet fra Heisei-perioden til Reiwa her i vores land, så det er hermed anbefalet til alle japanske børn”.

. . .

Foto af Martin Dam Kristensen

Anmeldelse af Heart Tunes

Hvad kan man blive andet end glad for denne fine omtale — ikke mindst når den kommer fra Kontemplation