Tegning & musikperformance

Tegning-og-musikperfomance

Tegning-og-musikperfomance

Tegne- og musikperformance for virksomhedsledere.
Find essensen i dit budskab og få det bedre ud.

Live tegning & musikimprovisation med tegner/historiefortæller Carl Quist-Møller og musiker/komponist Torben Westergaard

Vi tilbyder — i tæt samarbejde med dig — via live tegning & musikimprovisation at udvikle din næste præsentation og løfte eksekvering af fremlæggelsen ind i en anden og yderst nærværende dimension.

Både tegning og musik er processuelle – indholdet bliver levende foran øjne og ører af de tilstedeværende –  og kan, som udtryksform, mere end (kun) ord.
Begge aktiverer andre områder end hjernens kognitive funktion gennem at vore følelser røres, hvilket, argumenter neurologen Damasio, har stor betydning for vores beslutningstagen.
Derfor vil tilhørerne opleve dit budskab på en anden måde end vanligt og forholde sig aktivt og samskabende til det samt huske det bedre.

Live tegning og musik improviseres på stedet med udgangspunkt i øjeblikket – talen, rummet og publikum – og er naturligt engagerende. Og kan tilføje humor til emner, der måske enten er tørre eller svære og sammenfatte og understrege pointer metaforisk.

. . .

Carl Quist-Møller er tegner, musiker, forfatter og storyteller. Har designet Jungledyret Hugo, skrevet teaterstykker, Tv-serier  samt optrådt som Løgnhalsen på børne-Tv. Info: www.carlquistmoller.dk

Torben Westergaard er musiker, komponist og med stor interesse for kreativitet og læring. Har skrevet musik til en lang række sammenhænge og DMA-nomineret i 2012 og 2014.
Info: www.torbenwestergaard.dk

Oplevelsen af musik kan foregå på et helt eller delvist ubevidst plan. Nå musikken opleves ubevidst, gør den ting ved os, som vi ikke mærker. Den kan få os til at handle eller føle på måder, som vi uden musikken ikke ville have oplevet – uden ud at vi mærker, at impulserne kommer fra musikken. Fra: Fog Mikkelsen, Musikkens værdi, 2010

. . .

Hvordan gør vi ?

  • Op til fremlæggelsen arbejder vi – gennem live tegning og musik – med dig (og evt. ledelsesgruppen) i undfangelsesprocessen af talens indhold.
    Mens I arbejder frem mod essens i budskabet, skaber vi – først og fremmest ved at sætte tempoet ned – visuelt og klangligt rum til eftertanke, indre billeddannelse og den gode ide.
  • Til fremlæggelsen er vi med dig hele vejen: Carl tegner live på storskærm, Torben improviserer musikalske forløb på bas, mens du taler.

Kontakt os, så taler vi om, hvad der præcis passer til jeres begivenhed!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.