Customer Testimonials

Kulturskolen Vesthimmerland er som alle andre institutioner og virksomheder af i dag i gang med en forandring mod en mere og mere digitaliseret praksis. Torben Westergaard opfordrer os til at bevare fokus på den overordnede viden der er omkring læring og motivation i stedet for at stirre os blinde på tekniske udfordringer. Vi har fået nogle gode værktøjer og spørgsmål af Torben og dem vil vi integrere i det videre arbejde. Vi kan varmt anbefale Torben som inspiration til overvejelser omkring meningsfuld digital adfærd og strategi.

Vi har på musikskolens læretemadag haft fornøjelsen af Torben Westergaards oplæg om musikpædagogik. Et berigende oplæg bygget på pædagogiske musik faglighed, krydret og kvalificeret med Torbens store personlige erfaring på dette felt. Torbens faglige forståelse af både musikken og pædagogikken er nøglen der gøre netop hans oplæg nærværende og relevant for lærergruppen. Torben er bestemt en kompetenceperson vi ønsker at samarbejde med igen.

På Center Kvintus´ Pædagogiske Dag 22. august 2017 holdt Torben Westergaard et meget inspirerende og personligt oplæg om pædagogisk professionalitet. Torbens baggrund som bassist, komponist og ikke mindst som erfaren musikpædagog med en solid teoretisk ballast gav oplægget ekstra høj troværdighed. Jeg kan hermed give Torben Westergaard min bedste anbefalinger.

Center Kvintus er et samarbejde mellem de kommunale musikskoler i Rødovre, Tårnby, Dragør, Frederiksberg og Købehavn.

Vi har af flere omgange haft besøg af Torben Westergaard til vores fælles faglige udviklingsmøder på Vallensbæk Musikskole. Torben har været rigtig god til at få hele lærergruppen til at reflektere hver for sig og i fællesskab over de pædagogiske og didaktiske udfordringer, som vi står med i vores hverdagspraksis. Torben formår at skabe en god atmosfære i rummet, en god relation til den enkelte og samtidig bragt teori tæt på praksis.